RÓLUNK ÉS ERRŐL A HONLAPRÓL

Kedves Látogató!

Egy debreceni anyuka vagyok, aki már lassan 10 éve egyedül neveli a két gyermekét.

Update – 2017: időközben Budapestre költöztünk 🙂

Az elmúlt években nagyon sok holmink gyűlt össze, mivel a munkám miatt soha nem volt idő arra, hogy ezeket átadjuk másoknak. Ezért csak gyűltek-gyűltek a kinőtt ruhák, játékok és használati tárgyak szépen bedobozolva.

Vannak a holmijaink között olyanok, amelyeket szinte nem is használtunk, sőt olyan is, ami teljesen vadonatúj maradt, mert pl. kinőtte a gyerek, mire lehetőség lett volna használni. Vannak persze olyanok is, amelyek használtabbak. Ezt természetesen mindig jelzem a postban.

Nagy pazarlás csak azért külön pincebérletet fizetni, hogy olyan dolgokat tároljunk, amik már soha nem fognak kelleni. Én sajnos ezt tettem a munkám és az egyedül maradásom, az ezek miatti leterheltségem miatt hosszú éveken át.

Ráadásul az utóbbi években a helyzetünk is sokat változott abba az irányba, hogy bizony jól jön minden egyes forint, amit ezekért a holmikért megkaphatunk. Így nekiláttam, hogy előszedjek mindent a szépen feliratozott dobozokból és feltöltsem erre az oldalra. Adtunk persze ajándékba is, bár a családban nincsenek már ilyen korú gyerekek, az ismeretségi körben, rászorulók között, sok mindennek akadt már gazdája.

Ez a honlap úgy készül, hogy a (kis)fiam fotókat készít, én pedig igyekszem körbeírni az eladandó cuccot és készítek neki egy postot. A kislányom még nem igazán tud részt venni ebben a “projektben”, de sokat segít pl. a könyvek és játékok rendszerezésében. Szóval csapatmunka folyik. 🙂 Összeszoktunk, együtt imádkozunk és egy értékrend mentén haladunk, amelyhez számunkra a Biblia ad útmutatót. /Tudtad, hogy Isten a Szentírásban ragyogó használati útmutatót adott az élethez? No de erről máshol olvashatsz :-)/

A ruhákon, játékokon és gyerekbútorokon felül találsz egyéb használati tárgyakat is, sőt a korábbi vállalkozásomból megmaradt irodai eszközök egy részét is eladásra szánjuk.

Az eligazodásban, illetve a szűrésben segít a jobb oldali sávban található KATEGÓRIÁK doboz, de használhatod az alatta lévő CÍMKEFELHŐT is!

 

Ha valami eladásra került, vagy lefoglalták, illetve elajándékoztuk, a bejegyzés címébe bekerül az ELADVA vagy ELAJÁNDÉKOZVA megjegyzés. Azért nem veszem le a postot az eladást követően, mert így az a látogató is látja, hogy közben eladásra került, amit keres, aki azután kattint a termék linkjére (pl. egy hirdető oldalon, fb-on) miután az már új gazdára talált. Máskülönben hibaüzenetet kapna nem létező oldalról, ami félreértésre adhatna okot.

 

Megtalálsz minket a Vaterán is Chyrox néven!  Sokan szeretik a vaterát biztonságos, ellenőrizhető volta miatt, így ott is megveheted, ha valamit kinéztél:

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Chyrox&ob=2&obd=1

 

Végül hadd hívjam fel a figyelmedet ennek az oldalnak a követési lehetőségére! Mivel a cuccaink feltöltése még csak nemrég kezdődött, sok minden fog még felkerülni erre a honlapra. Lesz minden bizonnyal olyan is, amit ingyen el lehet vinni. Szóval érdemes folyamatosan értesülni az új bejegyzésekről.

A jobboldali sávban, legfelül találod a FELIRATKOZÁSI lehetőséget! Ha megadod az e-mail címedet, minden új felkerülő postról automatikusan értesít a rendszer. Ez persze nem kötelez semmire 🙂

 

Kérlek, nézz körül bátran és kérdés esetén hívj vagy írj!

És persze vásárolj! 🙂

 

Üdvözlettel:

 

Ráczné Anikó

 

2014. december

 

 

E-mail: aniko.raczne.debrecen@gmail.com

Telefon: 06-20/430-5245

 

 

Itt is küldhetsz üzenetet:

 

Hozzászólás